ВЧИТУВАЊЕ

Нашата дејност е производство, продажба и монтажа на надворешна пвц столарија и внатрешни врати од медијапан обложен со природен фурнир. Нашите производи можат да се вклопат во изгледот на секој ентериер во секоја просторија и објект.

  • Македонска бр. 3, 2220 Свети Николе, Р. С. Македонија
  • +389.72.242.557

Зачувајте ја топлината во Вашиот дом

Полека пристигнува зимата, луѓето се спремаат за грејната сезона. Тоа можете да го осетите не само по ладното време што.

Дознај повеќе

Како да го изберете вистинскиот прозорец

Инсталирањето на прозорци во секоја ситуација е неразделно од инсталацијата на прозорец прагови. Овие производи служат како логично завршување на.

Дознај повеќе

Разликата помеѓу ПВЦ и Алуминиум

Пред да се одлучиме каков вид на дограма да пазариме, да се запознаеме со основните карактеристики на ПВЦ и алуминиумска.

Дознај повеќе