ВЧИТУВАЊЕ

Нашата дејност е производство, продажба и монтажа на надворешна пвц столарија и внатрешни врати од медијапан обложен со природен фурнир. Нашите производи можат да се вклопат во изгледот на секој ентериер во секоја просторија и објект.

  • Македонска бр. 3, 2220 Свети Николе, Р. С. Македонија
  • +389.72.242.557
Image

+

АЛЕКС

Внатрешни врати

Нова перспектива на внатрешните врати

Ниту една врата не треба да биде просечна. Истражете ги сите опции и инспирирајте се со колекцијата на собни врати произведени од АЛЕКС и одберете врати кои ќе внесат посебен изглед во вашиот дом.

Нашата активност е производство, продажба и монтажа на врата од простории и влезови и вклучува широк спектар на производи од МДФ. Нашите производи можат да се вклопат во изгледот на секој ентериер, и на тој начин да ги задоволат естетските и функционалните потреби на домаќинството. 

Со едноставноста и чистите линии или изгледот на вистинско дрво колекцијата АЛЕКС нуди внатрешни врати достапни во многу убави стилови, подготвени и подготвени за бојадисување.

КАКО ДА ИЗБЕРЕТЕ ВНАТРЕШНА ВРАТА

Внатрешните врати се составен дел од секој ентериер. Покрај тоа што создаваат визуелна, акустична, термичка и физичка бариера помеѓу двете простории, внатрешните врати се составен дел од дизајнот на ентериерот. Изборот на внатрешни врати треба да се прилагоди на типот на простории што се одделуваат. Внатрешните врати кои ги нуди АЛЕКС се одличен избор за да создадете совршен изглед на вашите внатрешни врати во секоја просторија во вашиот дом.

КАКО СОБНАТА ВРАТА ДА СЕ ВКЛОПИ ВО ВАШЕТО ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ

Внатрешните врати се многу важен детал при уредување на ентериерот Покрај естетскиот ефект што внатрешните врати треба да го дадат во просторијата, тие мора да бидат со добар квалитет за да ја извршат функцијата за која се наменети. Вратите на собите постојат за да ја обезбедат приватноста што му е потребна на секој. Освен што спречуваат ширење на звукот, тие исто така спречуваат ширење на разни мириси, од кујната, на пример. Со повеќе стилови на располагање,од класични до модерни кои ги нуди АЛЕКС ќе го најдете оној што ја надополнува вашата визија.

Домашно производство

КАКО ДА ИЗБЕРЕТЕ ВНАТРЕШНА ВРАТА

Внатрешните врати се составен дел од секој ентериер. Покрај тоа што создаваат визуелна, акустична, термичка и физичка бариера помеѓу двете простории, внатрешните врати се составен дел од дизајнот на ентериерот. Изборот на внатрешни врати треба да се прилагоди на типот на простории што се одделуваат. Внатрешните врати кои ги нуди АЛЕКС се одличен избор за да создадете совршен изглед на вашите внатрешни врати во секоја просторија во вашиот дом.

КАКО СОБНА ВРАТА ДА СЕ ВКЛОПИ ВО ВАШЕТО ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ

Внатрешните врати се многу важен детал при уредување на ентериерот Покрај естетскиот ефект што внатрешните врати треба да го дадат во просторијата, тие мора да бидат со добар квалитет за да ја извршат функцијата за која се наменети. Вратите на собите постојат за да ја обезбедат приватноста што му е потребна на секој. Освен што спречуваат ширење на звукот, тие исто така спречуваат ширење на разни мириси, од кујната, на пример. Со повеќе стилови на располагање,од класични до модерни кои ги нуди АЛЕКС ќе го најдете оној што ја надополнува вашата визија.

ФАРБАН МЕДИЈАПАН МДФ

СОБНА ВРАТА

Image

Вратата е изработена од обоен МДФ-медијапан со полиуретанска боја.
• Димензии: според желбите на клиентот
• Дебелина на залихите: по желба на клиентот од 8 см до 30 см
• Можност за подебели залихи со доплата
• Можност за сликање во 3600 бои за дополнителен надомест
• Дебелина на оградата 4 см
• Полнење: картонски саќе

Image

Бела

Image

+

TEVERPAN

Внатрешни врати

Совршен избор за Вашиот простор

Нашите производи што ги произведуваме се Mdf, Mdf обложени со меламин, Светлина Mdf, Светлина Mdf обложена со меламин, Табла со честички, Честички од табла обложена со меламин, Шарена Mdf, Шарена честичка одбор, Грундирана врата и кожа на врата со меламин. Сите наши производи што ги произведуваме се полупроизводи и се користат во секторот за мебел за цели на внатрешна декорација.

Image

Paris

TEVERPAN

Paris

Image

Париз е суштински модел за простори со својот естетски дизајн. Можете удобно да го користите во секаков вид простори опремени со класична или модерна мода.

TEVERPAN

Prag

Image

Праг е најновиот дизајн на изглед на врата. Тоа е одличен патентиран дизајн развиен од Тевердор. Во моделот Праг, страничните ленти во заеднички форми носат помодерен амбиент во нашите простори за живеење.

Image

Prag

Image

Madrid

TEVERPAN

Madrid

Image

Мадрид е новиот тренд модел на изглед на врата. Со престижниот дизајн развиен од Тевердор, можете да создадете поизразени простори. Можете удобно да го користите во секаков вид простори опремени со класична или модерна мода.

TEVERPAN

Odessa

Image

Одеса е најновиот дизајн на изглед на врата. Тоа е одличен патентиран дизајн развиен од Тевердор. Моделот Одеса, кој можете лесно да го користите во секаков вид простории опремени со класична или модерна мода, ги подобрува вашите простории за живеење.

Image

Odessa

Image

Dallas

TEVERPAN

Dallas

Image

Далас е суштински модел за простори со својот харизматичен дизајн. Неговиот кралски изглед дава пријатен израз на сите простори опремени со класична или модерна мода.

TEVERPAN

Dubai

Image

Дубаи го отсликува дизајнот и богатството развиени со инспирација од палатите. Можете удобно да го користите во секаков вид простори опремени со класична или модерна мода.

Image

Dubai

Image

Ankara

TEVERPAN

Ankara

Image

Анкара е основен модел на простори со години. Можете удобно да го користите во секаков вид простори опремени во класична или модерна мода со неговиот елегантен дизајн.

TEVERPAN

Milano

Image

Милано е најновиот и модерен дизајн на кожа на врата во светот. Тоа е одличен патентиран дизајн развиен од Тевердор. Можете да создадете пријатни простори со помодерен, поминимален изглед со моделот Милано.

Image

Milano

НАШИТЕ ВРЕДНОСТИ

Што добивате со АЛЕКС ПВЦ

Совети за користење

Одржување и поправки

Транспорт до локација

Квалитетен профил

Монтажа и демонтажа

24X7 онлајн поддршка

Image