ВЧИТУВАЊЕ

Нашата дејност е производство, продажба и монтажа на надворешна пвц столарија и внатрешни врати од медијапан обложен со природен фурнир. Нашите производи можат да се вклопат во изгледот на секој ентериер во секоја просторија и објект.

 • Македонска бр. 3, 2220 Свети Николе, Р. С. Македонија
 • +389.72.242.557
Image

+

WEISS

Со повеќе од една деценија искуство во производството

ПВЦ и алуминиумски системи

Со повеќе од една деценија искуство во производството, нашата компанија се гордее што доследно ја исполнува својата посветеност кон клиентите, вработените и инвеститорите.

Нашите ПВЦ и Алуминиумски системи, како и нашите системи за ainидови на завеси и Вајс врската се произведуваат со најголемо внимание на потребите на клиентите, со цел да обезбедат благосостојба, удобност и сигурност.

Ние нудиме значителна разновидност на линии на производи, затоа нашата основна вредност е да обезбедиме извонредна изолација и енергетска ефикасност, без разлика на областа на примена.

Image

[ ENERGY WP5000 ]

5-коморен ПВЦ систем за врати и прозорци

[ ENERGY WP5000 ]

The system offers a variety of profiles that allow making of constructions with different types of opening and configuration:
-  Window opening inwards
- Door opening inwards
-  Door opening outwards
-  Constructions of 90° and a random angle between them
- One-sash and two-sash doors and windows /combined with inoperable parts/

 • Thermal transmittance 1.0 W/m2K
 • Sound insulation 39 dB
 • Air permeability Class 4
 • Water tightness Class A8
 • Resistance to wind load Class 5A/5B
ПВЦ систем со 6 комори за врати и прозорци

[ EXPERT WP6000 ]

Системот нуди разновидни профили што овозможуваат изработка на конструкции со различни типови на отворање и конфигурација:
- Отворање на прозорецот навнатре
- Отворање на вратата навнатре
- Вратата се отвора кон надвор
- Конструкции од 90 ° и случаен агол помеѓу нив
-Врати и прозорци со едно крило и две крила /во комбинација со неотворени делови /

 • Thermal transmittance 0.8 W/m2K
 • Sound insulation 42 dB
 • Air permeability Class 4
 • Water tightness Class A8
 • Resistance to wind load Class 5A/5B
Image

[ EXPERT WP6000 ]

НАШИТЕ ВРЕДНОСТИ

Што добивате со АЛЕКС ПВЦ

Совети за користење

Одржување и поправки

Транспорт до локација

Квалитетен профил

Монтажа и демонтажа

24X7 онлајн поддршка

Image