ВЧИТУВАЊЕ

Нашата дејност е производство, продажба и монтажа на надворешна пвц столарија и внатрешни врати од медијапан обложен со природен фурнир. Нашите производи можат да се вклопат во изгледот на секој ентериер во секоја просторија и објект.

  • Македонска бр. 3, 2220 Свети Николе, Р. С. Македонија
  • +389.72.242.557
Image

25+

Години
традиција

ЗА НАС

АЛЕКС ДООЕЛ

АЛЕКС ДООЕЛ е компанијата која започна да работи како занаетчиска работилница  уште пред 40 години за да продолжи на македонскиот пазар како успешна семејна компанија управувана од втора генерација.

Успехот на компанијата е водена од начелата на задоволен купувач и флексибилноста за потребите на купувачите  и промените на пазарот. Во остварувањето на целите АЛЕКС се води од потребите на купувачите, почитувајќи ги договорените рокови со најдоброто решение кое им е потребно.

Нашата дејност е производство, продажба и монтажа на надворешна пвц стпларија  и внатрешни врати од медијапан обложен со природен фурнир.

Нашите производи можат да се вклопат во изгледот на секој ентериер и на тој начин да ги задоволат естетските и функционалните потреби во секоја просторија и објект.

Позади секоја компанија стојат луѓе кои се вработени и ја претставуваат фирмата каква што е: компанија која е иновативна во идеите и напредува со помош на елан и ангажираноста на своите вработени.

ПВЦ СТОЛАРИЈА

АЛУМИНИУМ

СТАКЛО

СОБНИ ВРАТИ

523

Куќи и
згради

192

Деловни
објекти

874

Задоволни
клиенти

25

Години
искуство

Image
Image
СВЕДОШТВА ОД КЛИЕНТИ

Што рекоа нашите клиенти

Кристијан
Задоволен клиент

Висока професионалност и брза изработка на прозорците и вратите. Навистина едно прекрасно искуство.

Ефикасност

Фросина
Задоволен клиент

Висока професионалност и брза изработка на прозорците и вратите. Навистина едно прекрасно искуство.

Врвен квалитет

Ристе
Задоволен клиент

Висока професионалност и брза изработка на прозорците и вратите. Навистина едно прекрасно искуство.

Одлична работа

НАШЕТО ПОРТФОЛИО

ГАЛЕРИЈА

НАШИОТ ТИМ

Врвни професионалци

Име презиме
Директор
Име презиме
Книговодство
Име презиме
Комерција
Име презиме
Маркетинг