ВЧИТУВАЊЕ

Нашата дејност е производство, продажба и монтажа на надворешна пвц столарија и внатрешни врати од медијапан обложен со природен фурнир. Нашите производи можат да се вклопат во изгледот на секој ентериер во секоја просторија и објект.

  • Македонска бр. 3, 2220 Свети Николе, Р. С. Македонија
  • +389.72.242.557
Најдоброто за Вашиот дом

АЛЕКС ПВЦ

Изработуваме ПВЦ столарија со врвен квалитет од германски профил и високо квалитетно застаклување.

Дознај повеќе
Image
Најдоброто за Вашиот дом

ПВЦ столарија со врвен квалитет

Со голем избор на боја и дизајн создаваме бесконечни можности за совршен изглед на вашиот дом без разлика дали се нови или стари објекти.

Дознај повеќе
Image
Најдоброто за Вашиот дом

Собни врати со врвен квалитет

Собни врати од медијапан со единствен дизајн на нашиот пазар со МДФ-медијапан со полиуретанска боја.

Дознај повеќе
Image
Image

25+

Години
искуство

АЛЕКС ДООЕЛ СВЕТИ НИКОЛЕ

Ние правиме и повеќе од очекуваното

Нашата дејност е производство, продажба и монтажа на надворешна пвц стпларија  и внатрешни врати од медијапан обложен со природен фурнир.

Нашите производи можат да се вклопат во изгледот на секој ентериер и на тој начин да ги задоволат естетските и функционалните потреби во секоја просторија и објект.

ПВЦ Столарија

Алуминиум

Стакло

Внатрешни врати

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

523

Куќи и
згради

192

Деловни
објекти

874

Задоволни
клиенти

25

Години
искуство

НАШИТЕ ВРЕДНОСТИ

Што добивате со АЛЕКС ПВЦ

Совети за користење

Одржување и поправки

Транспорт до локација

Квалитетен профил

Монтажа и демонтажа

24X7 онлајн поддршка

Image

ПРОИЗВОДИ

ПВЦ Столарија

Алуминиум

Внатрешни врати

НАШЕТО ПОРТФОЛИО

ГАЛЕРИЈА

НАЈНОВИ ИНФОРМАЦИИ

Новости

Зачувајте ја топлината во Вашиот дом

Полека пристигнува зимата, луѓето се спремаат за грејната сезона. Тоа можете да го осетите не само по ладното време што.

Дознај повеќе
Разликата помеѓу ПВЦ и Алуминиум

Пред да се одлучиме каков вид на дограма да пазариме, да се запознаеме со основните карактеристики на ПВЦ и алуминиумска.

Дознај повеќе
Како да го изберете вистинскиот прозорец

Инсталирањето на прозорци во секоја ситуација е неразделно од инсталацијата на прозорец прагови. Овие производи служат како логично завршување на.

Дознај повеќе