ВЧИТУВАЊЕ

Нашата дејност е производство, продажба и монтажа на надворешна пвц столарија и внатрешни врати од медијапан обложен со природен фурнир. Нашите производи можат да се вклопат во изгледот на секој ентериер во секоја просторија и објект.

  • Македонска бр. 3, 2220 Свети Николе, Р. С. Македонија
  • +389.72.242.557

Како да го изберете вистинскиот прозорец

Инсталирањето на прозорци во секоја ситуација е неразделно од инсталацијата на прозорец прагови. Овие производи служат како логично завршување на целокупниот концепт, го кријат долниот дел од отворот на прозорецот и се одличен декоративен елемент што го прави ентериерот логичен и целосен. Сепак, тие вршат не само декоративна функција: прагови на прозорецот го штитат долниот дел од отворот на прозорецот од нацрти и влага, овозможувајќи ви да обезбедите максимална удобност во секоја ситуација.
Во моментов се продаваат огромен број на различни модели на потпирачи за раце, од кои секоја има и позитивни и негативни поени. Тие треба да бидат земени во предвид при изборот.